14 March 2011

cUti cuTi Genting!





assalamualaikum..


korang bace tak tajuk entry tu?? ok.. aku malas nak ulang tulis tajuk k.. haha.. berdasarkan tajuk di atas.. aku nak kongsikan dengan korang cutI cutI aku dengan Cik syikin ke Genting Highlands.. ok.. kiteorang pegi bukan stakat tengok tengok je k.. kiteorang siap masuk taman tema lagi.. wah!! bestnye wei...


mule mule skali kami naik cable car,,




ok.. dalam cable car ni.. kami tak banyak gerak.. takut la kononnye.. tehee!
baiklah.. dalam 15 minit kami pon sampai la kat puncak genting.. then.. terus menuju ke taman tema.. nampak tak kegelojohan kami?? ok.. abaikan!


ok.. firstly.. kami naik mende ni.. bapok kecotnye weh..
aku rase macam perut aku tertinggal kat blakang je time bende ni berjalan..





bende ni.. paling menggerunkan..
tapi.. kami naik jugak!
lepastu.. kami naik ni pulak... hah!!
bayangkan betape hebatnye kami..
berjaye mankluki bende ni...



ok.. sedang aku mencari cari lagi permainan yang kami nak ceburi.. tibe tibe.. makde! bangun! kelihatan alya sedang duduk bersimpuh disebelah aku ala ala wanita melayu terakhir gitu.. sambil tangannye menggerakkan badanku menyuruh aku bangun dari ***** hah??
aku mimpi rupenye! ceh!!




Dengan pantas aku mengapai henpon ku dan tekan butang search syikin.. dan.. taip mesej.. hahaha.. bukan call k.. jimat skit kredit.. hahah..


"kin.. aku mimpi ko kin.." -yan-


" ye ke yan?? aku pon mimpi ko.. agaknye.. ko ngan aku same same rindu ni" -cikin-


"hahaha.. maybe.. ko mimpi ape??" -yan-


"aku mimpi ko datang umah aku" -cikin-


"ceh! tak bez langsung.. aku mimpi kite pegi genting la wei!!" -yan-


hahahah.. ok.. itu saje.. aku baru je nak belagak skit kat korang semua.. tapi.. semua tu hanya mimpi... ("_ )
opkos la mimpi.. takkan la aku berani nak naik semua bendaalah tu tadi.. gile kau.. pengakuan jujur la kan.. aku ni penakut sikit beb dengan bende tinggi tinggi ni... penyakit tu dari dulu lagi.. aku pon tak tau knape.. tapi memang dah azali.. aku takut dengan ketinggian.. *malu*

2 comments:

  1. peh ! aku baru nk cemburu =.='

    ReplyDelete
  2. ko tak layak mencemburui aku sygs.. hahah =.=

    ReplyDelete

jangan baca saja,
tinggalla komen sebijik dua.
=.="

copyright by izyan shaudi. hak cipta terpelihara